Chaga Power

DIRECT CONTACT
info@chagapower.nl

Rozenbottel extract

De rozenbottel is een waarpower house van vitamines en andere essentiële substanties die onmisbaar zijnvoor je gezondheid. Over het algemeen staat vooral de citroen bekend als bronvan vitamine C, en is de rozenbottel een grote onbekende. Dat is vreemd, wantde citroen haalt het bij lange na niet bij de rozenbottel als het gaat om hoeveelheidvitamine C. Rozenbottel bevat 50 keermeer vitamine C dan citroen heeft, en de rozenbottel heeft nog veel meer tebieden.

Rozenbottel is de kampioenals het gaat om de enorme hoeveelheid biologisch beschikbare vitamine C, maardat is niet alles, rozenbottel bevat ook vitaminen A.K,P,E en B.

 Ook bevat rozenbottel een diversiteitaan mineralen en spoor elementen zoals potassium, calcium, ijzer, magnesium,mangaan, sodium,  fosfor, chromium,koper, kobalt  en  molybdenum.

 En dat is nog niet alles …De wilde rozenbottel heeft natuurlijke suikers, pectine, tannine, organisch acid,essentiële olie en veel andere substanties die nodig zijn ter ondersteuning vaneen goede gezondheid en het functioneren van ons lichaam.

 Met zijn rijke biologischesamenstelling is rozenbottel extract een ware bondgenoot als het gaat om jelichaam te ondersteunen in het voorkomen en bestrijden van ziekten. Het isbekend dat wilde rozenbottel heilzame effecten heeft op het spijsverteringtraject, dat het de nieren stimuleert. Het heeft een stoppend effect opontstekingen in het lichaam en het draagt bij aan de vernietiging vanschadelijke bacteriën.

Het hoge percentage aanvitamine C in rozenbottel extract maakt dat het effectief is tegen Beriberiziekte  , Atherosclerose (aderverkalking) , griep en hetversterkt je immuun systeem. Dankzij de aanwezigheid van vitamines P en Kversneld rozebottel extract regeneratieve processen (herstel processen) en botfusie (sneller herstel na botbreuk). Het gebruik van rozenbottel extractversterkt het cardiovasculaire systeem (hart en bloedvaten), ondersteund in hetherstel van aandoeningen aan het urogenitale stelsel (urine en voortplanting),verbeterd de gesteldheid van mensen die lijden aan malaria, bloedarmoede,bloedingen en hoge bloeddruk. Verder zuivert rozenbottel het bloed en verbeterdrozenbottel het metabolisme en helpt het infecties te voorkomen.

De volksgeneeskunde is alhonderden jaren op de hoogte van de gezondheid bevorderende eigenschappen vanrozenbottel. Het wordt al jaren gebruikt als een biologische multivitaminen /mineralen om het lichaam de bouwstoffen te geven die het nodig heeft zich teweren tegen van alles wat er op af komt.

Waarom rozenbottel extract beter is dan rozenbottelthee

Rozenbottel extract heeftvele malen meer potentie dan rozenbottel thee. Het door water extractieverkregen en gevriesdroogd extract van wilde rozenbottel is hoog geconcentreerdmet een maximum aan biologisch actieve vitamines, mineralen en anderesubstanties zonder dat het DNA beschadigd wordt.

Ter vergelijking

  • Rozenbottel zonder hetextractie proces bevat 1,5% pure vitamine C
  • Ons Rozenbottel extractbevat circa 14,4 % puur natuurlijke vitamine C

Ons rozenbottel extractnormaliseert de werking van de nieren, lever, maag en maagdarm kanaal. Hetwerkt ontgiftend, normaliseert bloedcirculatie, vergroot de weerstand tegeninfecties, bevordert groei, verbetert het immuun systeem, stimuleertmetabolische processen in het lichaam, helpt kanker te voorkomen, verhoogt deweerstand tegen griep en verkoudheid en hoofdpijn.

Met rozenbottel extractheb je een krachtige antioxidant vanwege de enorme hoeveelheid vitamine C enwanneer je het oplost in koud water is het tevens een snelle dorstlesser.

Ons gevriesdroogde rozenbottel extract:

  • Bevat geen additieven,geen ethanol, geen conserveringsmiddelen (dit in tegenstelling tot veelrozenbottel siropen of tabletten)
  • Is meteen klaar voorconsumptie, heeft bijna geen bereidingstijd nodig.
  • Onze moderne extractietechnieken maken dat de voedingswaarde veel hoger is als zelf gemaakteafkooksels
  • Uitsluitend gemaakt van wilde organische rozenbottel, geplukt in deSiberische bossen.

Dosering: halve theelepel,2x per dag

  • Blijft 2 jaar goed