Chaga Power

DIRECT CONTACT
info@chagapower.nl

Wat maakt ons Chaga extract zo bijzonder

Onze leverancier beschikt over moderne technologie en machines die ons de mogelijkheid geven het Chaga extract te verkrijgen met een minimum aan schade aan het DNA van de Chaga. Onze lage temperatuur extractie met daarop volgend het proces van het vriesdrogen van het extract garanderen hoge concentraties van biologisch actieve werkzame stoffen. 


  1. Ons extract bevat meer dan 57% Chromogenic Complex
  2. Ons extract bevat 50.32 % Polysacchhirides
  3. Ons Chaga extract is een fijne instant poeder, niet stoffig, heeft een goede smaak (beetje zoals instant koffie) en heeft bijna geen geur. Omdat het makkelijk oplost in water is het mogelijk Chaga te mengen in bijvoorbeeld koffie of thee.
  4. Een Chaga extract kan als helend beschouwt worden als het afkomstig is van een levende Berk. Recentelijk wordt Chaga ook “kunstmatig” gemaakt waarbij een fermentatie proces toegepast wordt. Fermentatie is een kunstmatige teelt van mycelium biomassa van de paddenstoel stam. Het extract wat van dit soort “chaga” gemaakt wordt is ondanks wat er over geclaimed wordt totaal ontoereikend. Alleen wilde Chaga heeft de krachtige helende werking die uit de vele onderzoeken en anekdotes naar voren komen.
  5. Voor Chaga Power extract wordt alleen gebruik gemaakt van wilde Chaga


U kunt ons Chaga extract direct in onze shop bestellen